STIEBEL ELTRON Lämpöpumput

Uutiset on maaliskuu 10th, 2011 1 Kommentti

Stiebel Eltron- tuotteiden Suomen maahantuojana toimii Mäntsälässä sijaitseva Insinööritoimisto Olli Andersson Oy.

Lämpöpumpun valinta on aina laajojen LVI- ja rakennusteknisten kokonaisuuksien hallintaa vaativa tehtävä. Yhtiön henkilökunnalla on kattava ja pitkäaikainen tuntemus LVI- ja varsinkin lämpöpumpputekniikasta, sekä sen soveltamisessa eri ratkaisuissa. Osa henkilökunnasta on työskennellyt lämpöpumppujen parissa jo 1990-luvulla. Kaikilla työntekijöillä on luonnollisesti Sulpu Cert pätevyys.

Toimintamme tavoitteena on mahdollistaa asiakkaalle toimiva ja teknistaloudellisesti edullinen ratkaisu.

Tuotteiden jakelussa käytämme jälleenmyyjinämme valikoituja pitkän linjan LVI- ja lämpöpumppu ammattilaisliikkeitä, jotka löytävät Teille parhaan ratkaisun. Kaikki jälleenmyyjämme tarjoavat Teille luonnollisesti tarvittaessa myös lämmityksen kokonaisratkaisuja sisältäen myös suunnittelun ja lattialämmityksen. Koulutamme jälleenmyyjiä ja huoltoverkostoa säännöllisesti tehtaalla.

Lämpöpumppu on meille enemmän kuin työ. Se on elämäntapa.

Yksi kommentti “STIEBEL ELTRON Lämpöpumput”

  1. […] tuotteemme takaavat, että STIEBEL ELTRONIN tekniikan ansiosta sinulla on kotona aina hyvä olo. Lue lisää Ei kommentteja aiheesta: “STIEBEL […]

Kirjoita kommentti!